Billenő garázskapu

A billenő garázskapu igen közkedvelt kapufajta strapabírósságának és egyszerűségének köszönhetőn. Esztétikus, egyszerűen működő, és olcsó.

%garázskapu %garázskapuk

A billenő kapuk többnyire szigeteletlenül készülnek, de igény szerint szigetelten is rendelhetőek. A kapu vázszerkezete horgonyzott acélból készül, korrózióvédelemmel van ellátva, így az időjárás ellen is megfelelő védelmet nyújt.

A rugókiegyenlítésnek köszönhetően könnyen, egy kézzel is nyitható, továbbá automatizálásra is lehetőség van.

Biztonságra és balesetvédelemre is nagy hangsúlyt fektettünk. A több ponton záródó rendszer gondoskodik a megfelelő védelemről.

 

Előnyök

Ezt a típusú szigeteletlen garázskaput főleg azoknak ajánljuk, akik jól működő, megfizethető, de ízléses garázskaput szeretnének. A billenő garázskapu tartósságának és egyszerűségének köszönhetően az egyik közkedveltebb kapufajta.

2 féle színben vásárolható meg alapáron, de egyedi igény szerint RAL skála alapján is elkészítjük. Továbbá rendelhető faerezett fóliás felületi borítással is.

A billenő garázskapu bordázata alapból függőleges, de vízszintes mintázattal is gyártható.

 

Működtetése és lehetőségek

A kapu sín vezetése, vázszerkezete horganyzott acélból készül. Maga a billenő kapulap 0,5 mm-es bordázott lemezborítású, ugyancsak horganyzott, szinterezett felületű, ezzel garantálva a kétszeres korrózióvédelmet. Időjárás ellen egy gumizáró profil biztosítja a jól záródást.

%garázskapu %garázskapuk

 

A kapuk elsősorban szigeteletlen állapotban készülnek, de ettől függetlenül jó záródást biztosítanak. Három oldalon sík gumitömítések helyezkednek el, alul pedig, ha az aljzat miatt kivitelezhető, tüzihorganyzott küszöbre záródik a kapu. Ha a küszöb kialakításra nincs lehetőség, akkor gumi, vagy kefetömítéssel tudjuk azt javítani.

%garázskapu %garázskapuk

 

A billenő garázskapu egy kézzel, könnyen nyitható a rúgókiegyenlítés miatt, de automatizálást is lehet kérni, így távirányítós, motoros irányítással tovább növelhető a kényelem.

 

Hőszigetelt kapulap is kérhető, ilyenkor hőszigetelő anyagot rakunk a kapulap fém borítása mögé a belső oldalra pedig egy műanyag lambéria borítást helyezünk.  

Jobb világítás, több fény igénye esetén, világítóablakot illesztünk kapujára.

 

 

Biztonság

Mind balesetvédelem vagy külső behatolás szempontjából nagy figyelmet fordítunk a biztonságra. Külső behatolás elkerüléséről a több ponton záródó, belülről retesszel, kívülről kulccsal nyitható zár gondoskodik.

Hála a többrugós rendszernek a kapu nem tud lezuhanni, így balesetvédelmi szempontból is tökéletes. Ha az egyik rugóval véletlen történne valami, akkor a többi rugó megtartja a kaput. 

 

%garázskapu %garázskapuk

Hogyan záródik a kapu?

Záráskor a különleges alakú emelőkar feszesen nekinyomja a kaput a toknak, így a kapu a helyére húzódik. A keret és a kapu között még hézag sem marad.

Billenő garázskapu beépítése

Ezt a fajta garázskaput általában nyílásba építjük, de nyílás mögé is van lehetőség beépíteni. Kapunk egyedi méretben is rendelhetőek.

 

 

FONTOS! Minden egyes garázskapu bonyolult műszaki rendszer, nem ajánljuk a házilag történő beépítést!

Bízza szakemberre!

 

 

 

Telefon: +36-23-452-900

vagy:

Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Első lépésként kérjük adja meg nevét, e-mail címét és telefonszámát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!

Az üzenet mezőt kitöltve fogalmazza meg üzenetét, megjelölve az Önt érdeklő szolgáltatást is!

Ezt követően az üzenet elküldéséhez kattintson a “Küldés” gombra.

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet