Cégünkről

Az Oktotrade Kft 1992 márciusában alakult meg. Megalakulásunk után méretre, készre gyártott garázskapuk forgalmazásával foglalkozunk. Mivel ezek a termékek nem Magyarországon készültek, a beszállítási határidejük elég hosszúnak bizonyult. Vevőkörünk számottevő részénél a rövid teljesítési határidő volt fontos. A piaci igényeket és lehetőségeket felmérve cégünk, – Magyarországon elsőként, – 1999 óta saját fejlesztésű hőszigetelt, szekcionált garázskapukat gyárt és forgalmaz EUROKAPU garázskapu néven.

%garázskapu %garázskapuk

Az EUROKAPU garázskapu lakossági és ipari területen egyaránt használható. Nem csak a kedvező ára, hanem minősége és gyors elérhetősége miatt is közkedvelté vált a piacon. Sikerült piacvezető pozícióba kerülnünk, melyet azóta is őrzünk, köszönhetően a fiatalos, innovatív fejlesztéseinknek, folyamatos élenjáró újításainknak, rendkívül gyors gyártási határidőnknek. 2012-ben is számos újdonsággal lepjük meg kedves partnereinket, ügyfeleinket.

A garázskapuk mellett EXITEC garázs és kertkapu nyitó automatikákat is kínálunk, telepítünk.

Szolgáltatásaink közé tartozik az igényfelméréstől kezdve a szaktanácsadáson keresztül az általunk forgalmazott termékek beszereléséig minden. Munkatársaink szakképzettek, akik mindig segítőkészen állnak az ügyfeleink rendelkezésére.

Az Oktotrade Kft.-nek stabil, a teljes országot lefedő, professzionális viszonteladói hálózata van –jó néhány közülük kizárólagos EUROKAPU szakkereskedésként, bemutatóteremmel rendelkezik – de nagy számban szolgálunk ki lakossági ügyfeleket is. Termékeinket évek óta sikeresen értékesítjük a környező országokban, szám szerint 8 országban. Saját cégekkel, bemutatóteremmel, irodával rendelkezünk Szlovákiában, Ausztriában, Németországban és Olaszországban.

A külföldön gyártott garázskapukkal szemben nagy előnyt jelent, hogy mind a kivitelezést, mind a szállítást rövid határidővel tudjuk vállalni. Széles méret- és színpalettával várjuk kedves vevőinket. Ön megálmodja, mi elkészítjük garázskapuját. Az alap panel színeken kívül több lehetőséget is kínálunk a nyílászárók szín és minta harmonizálásához. Festés RAL színskála alapján, fóliázás, sőt akár kedvenc képét is kapujára varázsoljuk, lézeres nyomdatechnika segítségével.

Amennyiben garázskapura vagy kapunyitó automatikára van szüksége, forduljon hozzánk bizalommal!

Telefon: +36 23 452 900

vagy:

Kérje díjmentes ajánlatunkat!

Első lépésként kérjük adja meg nevét, e-mail címét és telefonszámát, hogy fel tudjuk venni Önnel a kapcsolatot!

Az üzenet mezőt kitöltve fogalmazza meg üzenetét, megjelölve az Önt érdeklő szolgáltatást is!

Ezt követően az üzenet elküldéséhez kattintson a “Küldés” gombra.

Munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot.

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Tárgy

Üzenet